LAADUKKAAT LUKKAN-TERASSILASIT KOUVOLA, KOTKA, LAHTI, PORVOO, HEINOLA JA LÄHIALUEET

Kymen Lasitiimi asentaa luotettavasti ja ammattitaidolla laadukkaat suomalaiset Lukkan-terassilasit. Pystypuitteellisessa Lukkan-terassilasituksessa on lasien välissä ohuet listat, jotka tekevät siitä erittäin tiiviin. Terassin lasitus liukuu sivulle kiskojen avulla, sitä on helppo liikutella ja siihen voi luottaa kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki Lukkan-tuotteet ovat CE-merkittyjä, kotimaisia, ja niillä on viiden vuoden materiaalitakuu. Ne soveltuvat yhtä lailla pientalokohteisiin kuin suurempiinkin projekteihin. Tuotesuunnittelussa on kiinnitetty huomiota varsinkin mahdollisimman vähäiseen huollon tarpeeseen ja tuotteiden kestävyyteen.

Kymen Lasitiimi asentaa Lukkan-tuotteet vuosien kokemuksella. Saat takuun sekä tuotteille että asennustyölle. Kymen Lasitiimi sijaitsee Kouvolassa, mutta toimin koko Kymenlaaksossa ja tarvittaessa kauempanakin. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haaveilet laadukkaasta ja kestävästä lasituksesta terassillesi tai parvekkeellesi.

Terassilasit ja terassilasitus muun muassa alueella Kouvola, Lahti, Kotka, Hamina, Virolahti, Loviisa, Heinola ja Lappeenranta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT TERASSILASIT MITTATILAUSTYÖNÄ SOPIVAAN HINTAAN

Kohteen mukaan suunniteltujen lasituksien hinnat vaihtelevat luonnollisesti käytetyn materiaalin mukaan. Valitessasi yrityksemme yhteistyökumppaniksesi voit kuitenkin luottaa siihen, että hinnoittelu on reilua ja lopullinen tuote lunastaa lupaukset. Käyttämillämme tuotteilla on takuu, ja ne täyttävät kaikki turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Käymme mittatilaustuotteet aina asiakkaan kanssa läpi tapauskohtaisesti.

Katsastamme kaikki kohteet henkilökohtaisesti ja teemme suunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa kartoituksen pohjalta. Saat selkeän arvion työn kustannuksista ja siitä, mistä projektin lopullinen hinta koostuu. Luotettavuus työn laadun ja hinnan suhteen sekä hyvä kommunikaatio asiakkaan kanssa ovat tärkeitä arvoja yritystoiminnassamme. Tarjoamme terassilasit ja terassilasitusta Kymenlaakson alueella mm. paikkakunnilla Kouvola, Lahti, Kotka, Hamina, Virolahti, Loviisa, Heinola ja Lappeenranta.

LAADUKKAAT TERASSILASIT KOUVOLA, KOTKA, LAHTI, PORVOO, HEINOLA, LAPPEENRANTA JA LÄHIALUEET

Tarjoamme laadukkaat terassilasit ja terassilasitus mm. alueilla. Kouvola, Kotka, Lahti, Porvoo, Heinola, Nastola, Askola,Orimattila, Valkeala, Koria, Hamina, Anjalankoski, Ruosinpyhtää, Loviisa, Virolahti, Lappeenranta ja lähialueet.