LAADUKKAAT LUKKAN-PARVEKELASIT KOUVOLA, KOTKA, LAHTI, PORVOO, HEINOLA JA LÄHIALUEET

Kymen Lasitiimi asentaa luotettavasti ja ammattitaidolla laadukkaat suomalaiset Lukkan-parvekelasit. Pystypuitteellisessa Lukkan-parvekelasituksessa on lasien välissä ohuet listat, jotka tekevät siitä erittäin tiiviin. Lasitus liukuu sivulle kiskojen avulla, sitä on helppo liikutella ja siihen voi luottaa kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki Lukkan-parvekelasit ovat CE-merkittyjä, kotimaisia ja niillä on materiaalitakuu. Ne soveltuvat yhtä lailla pientalokohteisiin kuin suurempiinkin projekteihin. Tuotesuunnittelussa on kiinnitetty huomiota varsinkin mahdollisimman vähäiseen huollon tarpeeseen ja tuotteiden kestävyyteen.

Kymen Lasitiimi asentaa Lukkan-tuotteet vuosien kokemuksella. Saat takuun sekä tuotteille että asennustyölle. Kymen Lasitiimi sijaitsee Kouvolassa, mutta toimin koko Kymenlaaksossa ja tarvittaessa kauempanakin. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haaveilet laadukkaasta ja kestävästä lasituksesta parvekkeellesi.

Parvekelasit ja parvekelasitus muun muassa alueella Kouvola, Lahti, Kotka, Hamina, Virolahti, Loviisa, Heinola ja Lappeenranta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT PARVEKELASIT JOKAISEEN TARPEESEEN

Asentaessamme ulkolasituksia käytämme laadukkaita Lukkan-tuotteita. Monipuolisuutensa vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä parvekelaseiksi että terassille. Tuotteillamme voi luoda tarpeesi mukaan joko huoneenomaisen tilan lasitusjärjestelmän tiiviyden ansiosta tai korostaa näköalaa pystypuitteettomalla lasituksella. Halutessasi saat luotua illuusion lasittomasta terassista tai parvekkeesta.

Lasit liukuvat limittäin, mikä säästää tilaa ja parantaa tilan käytettävyyttä. Sääolosuhteista riippumatta lasit liukuvat sujuvasti kiskoilla, jotka ovat todella matalat. Alakisko on mahdollista upottaa lähes kokonaan terassin lattialautaan. Lasitus liikkuu miltei äänettömästi avatessasi tai sulkiessasi sen. Tarjoamme parvekelasit ja parvekelasitusta Kymenlaakson alueella mm. paikkakunnilla Kouvola, Lahti, Kotka, Hamina, Virolahti, Loviisa, Heinola ja Lappeenranta.

LAADUKKAAT PARVEKELASIT KOUVOLA, KOTKA, LAHTI, PORVOO, HEINOLA, LAPPEENRANTA JA LÄHIALUEET

Tarjoamme laadukkaat parvekelasit ja parvekelasitus mm. alueilla. Kouvola, Kotka, Lahti, Porvoo, Heinola, Nastola, Askola,Orimattila, Valkeala, Koria, Hamina, Anjalankoski, Ruosinpyhtää, Loviisa, Virolahti, Lappeenranta ja lähialueet.